Flexcorail BV een betrouwbare railatie voor facilitaire ondersteuning, railinfra, tram en metro

Flexcorail BV heeft zich in loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van werkplekbeveiliging en onderhoud van technische installaties. Maar ook het onderhoud en beheer van terrein.  Wij begeleiden uw project en voldoen aan alle eisen welke zijn gesteld bij het werken in- of nabij de Railinfra, tram en metrolijnen.

Het is van belang bij het werken in- of nabij Railinfra, tram en metrolijnen dat naast de arbo risico’s ook het risico op aanrijdgevaar door trein, tram en metro wordt geëlimineerd en voorkomen, maar ook het risico op elektrocutiegevaar door bovenleiding, derde rail of andere onderspanning staande actieve delen wordt geëlimineerd en voorkomen.

Op basis van een goed uitgevoerde risico inventarisatie en evaluatie worden de benodigde veiligheidsmaatregelen vastgesteld. Flexcorail BV heeft de beschikking over de juiste veiligheidsmiddelen en veiligheidsfunctionarissen die aan sluiten bij uw wensen en project.

Wij zorgen ervoor

We weten wat er leeft in de branche van civiele bedrijven en aannemingsbedrijven rondom het spoor, én we hebben veiligheidskundige kennis en ervaring in huis. We organiseren de veiligheid van projecten met liefde voor ons vak en met de hoogste veiligheidsdoelstellingen voor ogen. De kennis van ons eigen team en de kennis uit ons netwerk zetten we flexibel in, afhankelijk van de opdracht. We zorgen voor tijdige planningen en instructies aan medewerkers en blijven alert op veranderingen van voorschriften en regelgeving.

Motivatie “Wij zorgen ervoor”

Flexcorail staat voor veilig werken, integriteit, maatwerk en creatieve oplossingen.